català  español   contactar contactar
::: presentació::: productes::: referències::: notícies::: contactar
23/02/2020
aQvendes - NOVETAT per iPad
aQndi-Traz
aQndi-PRL - NOVETAT !!
aQndi-Doc
aQndi-CRM
Mobilitat: Filemaker + Internet
Traçabilitat de producte: integració amb Codi de Barres
Hardware. Impressores etiquetes. Lectura codis de barres.
productes
aQndi-PRL - NOVETAT !!aQndi-PRL és una aplicació per la gestió de Serveis de Prevenció de Riscos Laborals. Desenvolupat i compatible amb les version Filemaker Pro 9, 10 i 11, està estructurat en les àrees següents:
  • TÈCNICA: gestió de l'estructura de l'empresa, l'avaluació de riscos, la planificació, així com l'enregistrament de les tasques desenvolupades per cada tècnic.
  • ADMINISTRACIÓ: gestió dels aspectes econòmics dels clients, facturació automàtica, risc i estat del client, remeses de rebuts per internet, entre d'altres.
  • VIGILÀNCIA DE LA SALUT: reserva de visites, enregistrament de les revisions mèdiques, accés a l'històric i planificació de l'activitat del departament.
  • COMERCIAL: alta de contactes nous, enregistrament de visites, proposta de contracte, notes de despesa.

L'aplicació és multiusuari i garanteix perfectament la seguretat en l'accés a les dades, en especial les de caràcter personal. Està dotada de formats d'informe per als clients en tots els àmbits, a fi de facilitar la producció de documentació.

A més, la flexibilitat de Filemaker li permetrà crear els seus propis informes i modificar les seves presentacions, en funció del sector d'aplicació.

IDEAL PER SERVEIS DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

CATÀLEG DEL PRODUCTE

 
productes

Agost 2013...(+)
Nadal 2012...(+)
20/11/2012: Actualització de Firefox...(+)


© 2020 acundi  | avís legal